EARLY BIRD: Boka innan midsommar så erhåller du 15%

NI ERHÅLLER VÅR TRYGGHETSGARANTI SOM INNEBÄR ATT NI KAN BOKA AV ENDAST 2 VECKOR INNAN KOSTNADSFRITT

Kräftskiva i vår palatsträdgård

KICK OFF. Allting är lite upp och ner just nu. Vi på palatset hoppas likt alla andra att det inom snart framtid skall återgå till samma läge som detta året startade. Vi tycker därför om möjlight att ni skall starta igång höstens planering med att toppa Er konferens eller kickoff med en härlig kräftskiva hos oss på van der Nootska palatset. Bokar ni nu erhåller ni vår trygghetsgaranti vilket innebär att ni kostnadsfritt kan avboka ert evenemang endast 2 veckor innan.

Mellan den 10 augusti och den 18 september dukar vi upp till kräftskiva med kräftplatåer, västerbottenpaj, smör, ost, hembakat bröd och magiska röror. Middagen avslutas med att palatsets underbara sensommartårta dukas fram på er bort.

Njut ditt kräftkalas i vår palatsträdgård eller i vår vackra franska matsal

I paketet ingår:

½ kg kräftor

Västerbottenpaj
Lagrad svensk Ost
Bröd & smör
Bärtårta & Kaffe

 

 

  • Gillar ni inte kräftor? Då kanske vår sommarfest kan vara ett alternativ.

 

Sensommarfest i vår palatsträdgård

Njut av kvällssol, rosé och sensommar i vår  fantastiska trädgård. När ni anländer väntar en rosévinsprovning i oslagbar miljö

Under tiden ni prövar bubbel och vin förbereder vi ert bord för härlig rätt som får er att tänka på svensk sensommar som följs av kaffe och klassisk jordgubbstårta. Kvällen avslutas med trubadur och musikquiz.

 

Njut av fantastisk omgivning, god mat, härlig dryck och en sommarkväll som tar er till musik och spontandans! Paketet är bokningsbart vardagskvällar från 4 augusti-18 september

 

PRISER SOMMARFEST OCH KRÄFTSKIVA:

Från 595 sek pp exkl. 12 % moms 

Vi erbjuder flertalet dryckespaket

kraftskiva
Meny
Translate »