Lediga tjänster på palatset

SERVERINGSSTJÄRNOR SÖKES!

Om rollen
Nu söker vi efter serviceinriktade medarbetare till vårt team på Van der Nootska Palatset på Södermalm i Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår mat- och dryckesservering till våra gäster under pågående lunch, middag, konferens eller fest. Din roll är att jobba med service och se till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Vi arbetar tillsammans över gränserna, tänker lösningsorienterat och kreativt – som ett team!

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen med det viktigaste är att du älskar att jobba med service och är lösningsorienterad. Vi söker dig med en positiv personlighet, som är självgående, har ett eget driv, är ödmjuk och prestigelös. Flexibilitet, stresstålighet och hög samarbetsförmåga är andra högt värderade egenskaper.

Villkor
Tjänsten är en behovsanställning med tillträde omgående. Arbetstiden varierar och är förlagd till såväl vardagar som helger, kväll och dagtid.
Vi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Christine Millberg på christine.millberg@eatery.se eller Jessica Hurtig Räms, HR-ansvarig på jessica.hurtig@eatery.se

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och tar bara emot ansökningar via vår rekryteringssida, klicka här för att komma dit. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Translate »
%d bloggare gillar detta: