Lediga tjänster på palatset

SERVERINGSSTJÄRNOR SÖKES!

Om rollen
Nu söker vi efter serviceinriktade medarbetare till vårt team på Van der Nootska Palatset på Södermalm i Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår mat- och dryckesservering till våra gäster under pågående lunch, middag, konferens eller fest. Din roll är att jobba med service och se till att våra gäster får en upplevelse utöver det vanliga. Vi arbetar tillsammans över gränserna, tänker lösningsorienterat och kreativt – som ett team!

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangbranschen med det viktigaste är att du älskar att jobba med service och är lösningsorienterad. Vi söker dig med en positiv personlighet, som är självgående, har ett eget driv, är ödmjuk och prestigelös. Flexibilitet, stresstålighet och hög samarbetsförmåga är andra högt värderade egenskaper.

Villkor
Tjänsten är en behovsanställning med tillträde omgående. Arbetstiden varierar och är förlagd till såväl vardagar som helger, kväll och dagtid.
Vi erbjuder en marknadsmässig ersättning. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Christine Millberg på christine.millberg@eatery.se eller Jessica Hurtig Räms, HR-ansvarig på jessica.hurtig@eatery.se

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och tar bara emot ansökningar via vår rekryteringssida, klicka här för att komma dit. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÄR DU VÅR NÄSTA HOVMÄSTARE?

Om dig
Vi söker dig som är en erfaren hovmästare eller som tidigare arbetat i en arbetsledande befattning. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå gentemot gäst.  Att ha rätt inställning och att ge en fantastisk service är för dig en självklarhet. Med dina gäster skapar du ett personligt möte och du gör ditt yttersta för att skapa de bästa förutsättningarna för ditt team och arrangemang. Du bidrar med en positiv stämning till teamet, är kvalitetsmedveten och har höga ambitioner. Du har goda ledarskaps egenskaper och ser snabbt vad som behövs göras – dvs du är en riktig doer!

Huvuduppgifter
I rollen som hovmästare kommer du ha ansvaret för att planera och leda konferens- och festvånings personal under service. Tillsammans är du en del av teamet som för avdelningens utveckling framåt där kvalitet och nytänkande står i fokus.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer van der Nootska palatsets öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.

Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta vår Platschef Christine Millberg christine.millberg@eatery.se eller kontakta Jessica Hurtig Räms, HR-ansvarig på jessica.hurtig@eatery.se. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tar bara emot ansökningar via vår rekryteringssida – klicka här för att komma dit. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt. 

Varmt välkommen med din ansökan idag!

Meny
Translate »
%d bloggare gillar detta: