Palatslunch v.43

 

Plate de jour

139:-

Måndag

Pannbiff med stekt lök, skånsk potatis, saltgurka & lingon

Pasta rigatoni med ädelost, spenat, broccoli & rostade hasselnötter

Tisdag

Torsk grenoble med smörkokta betor, kapris, brynt smör, örtslungad cheriepotatis

Citronbakad purjolök med brynt smör-hollandaise, friterad grönkål, jordärtskockschips & örtslungad cheriepotatis

Onsdag

Confiterad kyckling med rostad vitlökscreme, bakade tomater, rödvinssås & friterad potatis

Socca med rostad vitlökscreme, bakade tomater, oliver & ruccola

Torsdag

Bakad lax med saffransbrässerad fänkål, rouille & smörkokt potatis

Rostad blomkål ”Pot au feu” vitvinskokta grönsaker med saffran, tomat rouille & smörkokt potatis

Fredag

Nattbakad högrev med brysselkål, sidfläsk, gräddsås, svartvinbärsgelé, potatispuré

Lasagne al forno med getost, basilika & tomatsås

 

A la Carte

Skagen på brioche med sikrom, citron och dill

Hel 195:- & halv 155:-

Gnocchi med tryffel, bakat ägg, trattkantareller, parmesan och prosciutto

195:-

Kalvköttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatispuré

165:-

 

Sött

Mandelkaka med hjortron & punchgrädde

75:-

Palatsets Praliner

35:-

 

 

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för uppdaterad information

Varma Hälsningar,

Era vänner på palatset

.

För beställning ring:08-644 23 70 eller 08-644 99 60  eller mejla på info@vandernootska.se


mat

mat

mat

mat

mat

mat

Meny
Translate »