lunch

Lunch vecka 4

Måndag

Helstekt biff med ölkokt lök, lingon och karl-johansvampspuré

Polentakaka med ölkokt lök, lingon och karl-johansvampspuré

 

Tisdag

Brödstekt torsk med dansk remoulad, citron och smörkokt potatis

Frasig jordärtskocka med dansk remoulad, citron och smörkokt potatis

 

Onsdag

Renytterlår med smörstekt pärllök, äpple och pomme anna

Halstrad kungsmussling med smörstekt pärllök, äpple och pomme anna

 

Torsdag

Bakad lax med rimmad gurka, pepparrot och skaldjursmajonnäs

Svamprisotto med parmesan, ruccola och rostade hasselnötter

Fredag

Confiteradt anklår med ragu på linser och morot och potatispuré

Confiterad rotselleri med ragu på linser och morot och potatispuré

Sallad

Palatsets räksallad med avokado, pocherat ägg, sockerärtor och citronmajonnäs

Soppa

Jordärtskockssoppa med bakat ägg, tryffel, krutonger

 

Palatslunch

Gravad lax med rökt majonnäs, äpple, pepparrot, kryddsallad och krutonger

Biff Rydberg med äggula, senapskräm

Chokladbavaroise med chokladsmulor, hallon och bryntsmörglass


Fullständiga rättigheter.

Lunch från 130:-
I dagens meny ingår sallad och hembakat bröd.
Fråga oss om ev. allergener i våra rätter.

För bordsbeställning ring:08-644 23 70 eller 08-644 99 60


mat

mat

mat

mat

mat

mat

Meny
Translate »